• Deep Groove Ball Bearing
  • Taper Roller Bearing
  • Spherical Roller Bearing

TENTANG KAMI

  • Liaocheng Kunmei Bearing Co., Ltd

    Liaocheng Kunmei Bearing Co., Ltd. perenahna di Kota Linqing, Propinsi Shandong, anu ngagaduhan "Kampung Bantalan di Cina".Industri bantalan dikembangkeun di dieu sareng logistikna gancang.Diadegkeun dina 2001, perusahaan mangrupikeun produsén bantalan anu ngahijikeun R&D, desain, produksi sareng penjualan.Perusahaan ngagaduhan sababaraha jalur produksi otomatis canggih sareng alat uji.Aya tanaga R&D profésional sareng tim produksi terampil.Ngadopsi téknologi canggih.Ngahasilkeun kualitas luhur sarta precision tinggi arah bola alur jero, bantal blok bearing, tapered roller arah sarta buleud roller arah saluyu ketat ku standar nasional.

  • about 06
  • about 05
  • about 04
  • about 02
  • about 01
  • about 03
tingali sadayana
  • Precision Tiis Rolling Téhnologi of biruang ...
    Téknologi rolling tiis precision mangrupakeun jenis metoda ngabentuk tiis, nu dipaké pikeun extrude bagian usaha Rotary ring ngawangun pikeun ménta produk rengse dina suhu normal.The precision rolling tiis bisa nyieun ...
    maca deui
  • Jinis sareng aplikasi spherical polos b...
    1. Radial spherical polos bearing (1) GE… e single luar ring, euweuh alur minyak lubricating.Éta tiasa nanggung beban radial sareng beban axial dina Arah Ninichi.(2) GE… ES tipe cingcin luar jahitan tunggal jeung lubricatin...
    maca deui
  • Pilihan sareng hal-hal anu kedah diperhatoskeun ...
    Ayeuna, anu paling loba dipaké-speed tinggi arah spindle atawa bantalan bola keramik hibrid, nyaeta, pamakéan panas-dipencet atawa panas isostatic mencét Si3N4 bola keramik, bearing cingcin masih baja.Bantalan ha...
    maca deui
  • Bearing Roller Processing, anjeun terang?
    1. Prosés roller cylindrical bearing kosong ngabentuk → deburring atawa ring → lemes grinding raceway beungeut → grinding lemes ganda tungtung raray → solusi termal → pre kasar grinding permukaan rolling → grinding kasar double...
    maca deui
  • Pamilihan sareng pancegahan bola keramik ...
    Ayeuna, anu paling loba dipaké-speed tinggi spindle bearing téh hibrid keramik ball bearing, nyaeta, unsur rolling ngagunakeun panas mencét atawa panas isostatic mencét Si3N4 bola keramik, sarta cingcin bearing masih st ...
    maca deui