Tentang Kami

URANG

PERUSAHAAN

Profil Perusahaan

Liaocheng Kunmei Bearing Co., Ltd. perenahna di Kota Linqing, Propinsi Shandong, anu ngagaduhan "Kampung Bantalan di Cina".Industri bantalan dikembangkeun di dieu sareng logistikna gancang.Diadegkeun dina 2001, perusahaan mangrupikeun produsén bantalan anu ngahijikeun R&D, desain, produksi sareng penjualan.

Perusahaan ngagaduhan sababaraha jalur produksi otomatis canggih sareng alat uji.Aya tanaga R&D profésional sareng tim produksi terampil.Ngadopsi téknologi canggih.Ngahasilkeun kualitas luhur sarta precision tinggi arah bola alur jero, bantal blok bearing, tapered roller arah sarta buleud roller arah saluyu ketat ku standar nasional.Alat-alat tés canggih sareng tés manual anu canggih, uji ganda hartosna pikeun mastikeun kualitas unggal set produk, produkna laris di Cina sareng diékspor ka Éropa sareng Amérika Serikat sareng Rusia, Malaysia, Singapura, India, jsb. Nagara sareng daérah.Dipuji ku mayoritas konsumén.

Dina waktos anu sami, perusahaan ogé nyebarkeun bantalan merek anu kasohor ku produsén utama di Swédia, Jérman, Amérika Serikat, Jepang sareng nagara-nagara sanés.Perusahaan gaduh kakuatan anu kuat, jinis sareng modél lengkep, sareng inventaris anu cekap.Pasokan éta pas sareng sayogi pikeun para nasabah dina harga anu pangsaéna.

Produk bantalan KM seueur dianggo dina mesin pertanian, mobil, turbin angin, metalurgi, pertambangan, minyak bumi, kimia, batubara, semén, kertas, mesin beurat sareng industri anu sanés.

"Perhatian kana detil, ngudag kaunggulan" nyaéta falsafah urang.Hayu usaha urang nyingkronkeun sareng dunya.Win-win jeung konsumén.

5

Tenet perusahaan

nyieun produk kualitas, layanan wholehearted, nyieun kauntungan

6

Jiwa Wirausaha

persatuan, kasatiaan, friendliness, karajinan, enterprising

7

Filsafat Usaha

Salamet dina iman alus, ngamekarkeun kualitas

Sagalana Anjeun Hoyong Nyaho Ngeunaan Kami

Liaocheng Kunmei Bearing Co., Ltd.

Lingkup bisnis utama
Grosir sareng eceran bantalan sareng asesoris, minyak pelumas, motor hardware sareng produk karét

2

Produk kualitas luhur

pangalaman produksi bearing profésional, kakuatan disaksian merek.

3

Kualitas Diandelkeun

Ngahasilkeun produk kualitas sareng nyayogikeun jasa anu pangsaéna.

1

Sampurna jasa saatos-jualan

Nyadiakeun konsumén kalawan leuwih merenahjasa.