Speed ​​tinggi 6206-2rs Motor Bike Bearing Jero alur Ball Bearing merek SKF

Katerangan pondok:

Laju tinggi, umur panjang, bising rendah.


  • Harga FOB:AS $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Jumlah Pesanan Min.:100 sapotong / sapotong
  • Kamampuhan suplai:10000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Rincian produk

    Tag produk

    Panjelasan Produk

    KM jero alur bola bearing, bahan anu 100% Chrome steel sarta 100% stainless steel, bal boga G10 na G16 dua jenis.Sadaya cingcin kedah ngagaduhan perlakuan panas, supados bantalan gaduh umur panjang, bising rendah, presisi tinggi.

    Bantalan bola alur jero mangrupikeun jinis bantalan anu paling umum.Bantalan bola alur jero diwangun ku cingcin luar + ring jero, sakumpulan bal baja sareng sakumpulan kandang.

    Jero alur ball bearing boga struktur basajan, gampang ngagunakeun, nyaeta kapasitas produksi panggedéna jeung paling loba dipaké jenis bantalan.jenis ieu bantalan utamana dipaké pikeun nanggung beban radial, ogé bisa nyerep jumlah nu tangtu beban axial.Nalika bearing clearance radial naek, boga fungsi bantalan bola kontak sudut salaku beban axial gedé.Dibandingkeun jeung ukuran sarua tina tipe séjén, bearing sapertos koefisien gesekan leutik, speed wates luhur.

    Aya dua jinis bantalan bola alur jero, baris tunggal sareng dibagi kana dua jinis: disegel sareng kabuka.

    Jinis kabuka ngandung harti yén bantalan henteu ngagaduhan struktur anu disegel, sareng bal alur jero anu disegel dibagi kana segel lebu sareng segel tahan minyak.

    SKF, FAG, NTN, HCH jeung saterusna bisa sadia.

    OEM sareng sampel Gratis sayogi.

    Ningali maju ka gawé babarengan sareng anjeun.

    Parameter produk

    Ngaran Produk jero alur ball bearing
    Ngaran brand KM/OEM
    Struktur jero alur ball bearing
    Tipe ZZ, 2RS, muka
    Bahan Baja Chrome, Baja tahan karat
    Teu karasa HRC60-HRC63
    Precision P2/P4/P6/P0
    Nagara asal didamel di Cina
    Standar kualitas ISO9001:2008
    Tanggal pangiriman dina 3-25 poé gawé sanggeus narima duit deposit
    istilah pamayaran A: 100% T / T sateuacanna
    B: 30% T / T sateuacanna.70% ngalawan salinan B/L
    C: Western Union
    D: Paypal
    Fitur speed tinggi, umur panjang, noise low
    Situs Web: Http://www.kmbearings.com http://kmbearings.en.alibaba.com/
    Bahan Kandang Bantalan baja / kuningan
    Pasar utama Wétan Tengah;Canda;Asia Tenggara;Amérika Kidul sareng nagara-nagara sanés di sakumna dunya
    Nami Perusahaan Liaocheng Kunmei Bearing CO., LTD

    Perhatian

    Pikeun bantalan bola alur jero, beban bantalan leutik teuing nalika operasi, anu bakal nyababkeun ngageser antara bal sareng raceway, anu janten panyabab goresan.Khususna, bantalan bola alur jero ageung sareng bal beurat sareng kandang gaduh kacenderungan ieu.Dina loba kasus, bearing korosi bakal lumangsung.Aya loba alesan pikeun bearing korosi.Faktor anu paling umum dina kahirupan sapopoe nyaéta faktor-faktor ieu:

    1) Intrusion ku Uap jeung kokotor alatan devi sealing goréngieu;

    2) Bearings teu dipaké pikeun lo awaktos ng, saluareun periode anti karat, kurangna pangropéa.

    3) The roughness tina surfa logamce téh badag;

    4) Kontak jeung che corrosivemedia mical, bantalan henteu dibersihkeun, permukaanna dikotor ku kokotor, atanapi bantalan keuna ku leungeun kesang.Saatos bearing dibersihkeun, éta henteu dibungkus atanapi dipasang dina waktosna, kakeunaan hawa pikeun waktos anu lami, sareng diserang ku Uap hawa.ngotoran

    5) Suhu ambient jeungkalembaban sareng kontak sareng sababaraha média lingkungan;inhibitor karat gagal atawa kualitas teu minuhan sarat.






  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali