Precision tinggi 32000 Series Car Bearing Taper Roller Bearing

Katerangan pondok:

Bantalan ieu diulas ku kapasitas ngangkut beban axial anu ageung sareng samentawis éta, aranjeunna ogé tiasa nyandak beban radial cetain.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

KM taper roller bearing, bahan anu 100% Chrome steel, cingcin kudu ngaliwatan perlakuan panas, ku kituna umur bearing panjang, dipaké dina stabil, precision bearing tinggi.

Bantalan roller tapered diwangun ku opat komponén dasar kaasup: congcot (cingcin jero), cangkir (cingcin luar), rollers tapered, sarta kandang (roller retainer).Congcot, cangkir jeung rollers mawa beban bari spasi kandang jeung nahan rollers on congcot.The congcot, rollers sarta komponén kandang tina bantalan roller tapered kami disebut salaku assembly congcot.Komponén cangkir sareng kerucut individu tina bantalan roller tapered kami sayogi ogé rakitan lengkep.Salaku tambahan, Kami nawiskeun rupa-rupa konfigurasi pikeun bantalan roller tapered sapertos single-row, double-row.

bantalan roller tapered boga cingcin jero kerucut sarta raceway sirkular, kalawan rollers tapered disusun di antara.Sadaya garis proyéksi dina permukaan kerucut papanggih di titik anu sarua dina sumbu bearing.Desain ieu ngajadikeun bantalan roller tapered utamana cocog pikeun bearing digabungkeun (radial jeung axial) beban.

Upami anjeun peryogi suplai merek anjeun, kirimkeun ka kuring gambar pakét anjeun.

Sampel gratis pikeun anjeun pikeun pariksa kualitas.

Ningali maju ka gawé babarengan sareng anjeun.

Tipe

Tapered roller bearing pikeun bearing separation, ring jero jeung roller jeung kandang kabentuk dina komponén, komponén luar, duanana di jero sarta luar assembly bisa dipasang division.Nurutkeun kana alignment awak rolling, bisa nyieun jenis ieu bantalan baris tunggal, baris ganda na dibagi kana sababaraha kolom.

Bantalan roller tapered dina jumlah panggedena bantalan roller tapered single-baris.Bantalan roller tapered baris ganda leutik dipaké dina hub kabayang hareup mobil.Bantalan roller tapered opat-baris dianggo dina mesin beurat sapertos pabrik tiis sareng panas ageung.

Fitur sarta Mangpaat

● Dupi bantalan dipisahkeun kalawan raceway tapered dina cingcin jero sarta luar tina arah.

● Bisa dibagi kana baris tunggal, baris ganda na opat baris tapered roller arah nurutkeun jumlah rollers dimuat.

● Gesekan rendah, bising, sareng geter

● hirup layanan Long

● Ningkatkeun reliabiliti operasional sanajan dina kaayaan susah

● Running-di jaman jeung puncak suhu ngurangan

● komponén misah tur ditukeurkeun mantuan pikeun mempermudah ningkatna, dismounting tur pamaliharaan

Parameter produk

Ngaran Produk taper roller bearing
Ngaran brand KM/OEM
Struktur lancip
Tipe roller
Teu karasa HRC60-HRC63
Precision P2/P4/P6/P0
Nagara asal didamel di Cina
Standar kualitas ISO9001:2008
Tanggal pangiriman dina 3-25 poé gawé sanggeus narima duit deposit
Fitur bantalan ieu diulas ku kapasitas mawa beban axial pisan badag sarta, Samentara éta, maranéhna ogé bisa mawa beban radial cetain.
istilah pamayaran A: 100% T / T sateuacanna
B: 30% T / T sateuacanna.70% ngalawan salinan B/L
C: Western Union
D: Paypal
Situs Web: Http://www.kmbearings.com http://kmbearings.en.alibaba.com/
Bahan Kandang Bantalan baja
Pasar utama Wétan Tengah;Canda;Asia Tenggara;Amérika Kidul sareng nagara-nagara sanés di sakumna dunya
Nami Perusahaan Liaocheng Kunmei Bearing CO., LTD

Aplikasi

Tapered roller bearing utamana dipaké dina otomotif, mesin kimiawi, pompa mesin pertambangan, pembangkit listrik ngagiling batubara metallurgy, semén, kertas, minyak ngagiling baja, motor jeung industri lianna.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali