Suhu luhur 6206ZZ Deep Groove Ball Bearing

Katerangan pondok:

Umur panjang, noise low, suhu luhur


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

KM High bearing suhu, ngeunaan temperture, éta boga dua kualitas, 350 degress na 500 degress.Pikeun bearing gelar 500, éta gaduh dua kagancangan, 150 rmp sareng 2000 rmp;eta boga dua technlogy, normal jeung téhnologi SKF.

bantalan tahan suhu luhurPropil:

bearing tahan suhu luhur: kahiji jeung paling primér nyaéta kasabaran pikeun temperature.There luhur rupa-rupa, bearing-suhu luhur nurutkeun pangabutuh béda, lingkungan béda, bisa masang tipena béda arah.

Kategori:

Suhu luhure bearing tahan tina prosés struktural bisa dibagi kana: résistansi struktural umum pikeun résistansi bearing suhu luhur ka suhu luhur sarta bearing struktur husus.

Lingkungan pamakéanen:

bantalan suhu luhur loba dipaké dina metallurgy, kiln, kaca, cet nyemprot parabot atawa beungbeurat blast tungku jeung mesin operasi suhu luhur lianna.

Fitur sarta Mangpaat

● gesekan lemah sareng hawa ngajalankeun, noise lemah sareng Geter

● speeds ngajalankeun High

● kualitas luhur jeung kamampuhan kinerja pikeun aplikasi Anjeun

● Nampung beban radial jeung beban axial dina duanana arah

● Sadia kalawan rupa-rupa greases pikeun kalolobaan kaayaan, kaasup gajih kualitas dahareun, gajih suhu luhur jeung Minyak padet

● ngaronjat reliabiliti sarta nyadiakeun bearing panjang tur hirup layanan pelumas

Parameter produk

Ngaran Produk Suhu luhur 6206ZZ jero alur bola bearing
Ngaran brand KM/OEM
Struktur bantalan bal
Ukuran 30*62*16
Beurat 0,22 kg
Tipe ZZ, buka
Bahan baja krom
Teu karasa HRC60-HRC63
Precision P6
Suhu 500
Laju 150
Nagara asal didamel di Cina
Standar kualitas ISO9001:2008
Tanggal pangiriman dina 3-25 poé gawé sanggeus narima duit deposit
istilah pamayaran A: 100% T / T sateuacanna
B: 30% T / T sateuacanna.70% T / T sateuacan kiriman
C: Western Union
D: Paypal
Fitur umur panjang, noise low, suhu luhur
Situs Web: Http://www.kmbearings.com
Bahan Kandang Bantalan baja / kuningan
Pasar utama Mideast; Canda; Asia Tenggara; Amérika Kidul jeung nagara séjén di sakuliah dunya
Nami Perusahaan Liaocheng Kunmei Bearing CO., LTD

Aplikasi

Jero alur ball bearing bisa dipaké pikeun transmisi, instrumen, mesin listrik, panerapan listrik rumah tangga, mesin durukan internal, kandaraan transportasi.

Mesin pertanian, mesin konstruksi, mesin rékayasa, jsb.

Leuwih jéntré Gambar

2
5
1
4
3

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali