KM 22232CA buleud Roller Bearing

Katerangan pondok:

Bahan bantalan nyaéta Baja Husus Dalian, perlakuan panas nyaéta Wafang Dian.Kabéh forging kudu ngaliwatan perlakuan suhu konstan, ku kituna kinerja bearing pisan stabil.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

KM CA kandang bearing, precision bearing anu P6 na P5.Pikeun ukuran bearing leutik, urang ngan ngalakukeun pakét karton KM, pikeun ukuran badag bearing, urang ngan nyadiakeun pakét karton kai.Mangga nempatkeun pesenan tanpa salempang nanaon.

gilinding simetris

rollers simetris timer nyaluyukeun, nyadiakeun distribusi beban optimal sapanjang panjang gilinding .Ieu ngajaga stresses low dina sagala kaayaan beban sarta manjangkeun umur layanan bearing.

tolerances gilinding

The rollers dina roller bearing buleud dijieun pikeun diménsi pisan ketat tur ngabentuk tolerances.Unggal gilinding praktis idéntik dina ukuran jeung bentuk jeung gilinding séjén dina set teh.Ieu ngaoptimalkeun distribusi beban dina rollers pikeun maksimalkeun pungsi hirup layanan bearing.

Kaunggulan produk

Roller buleud bearing ring jero jeung dua kolom raceway, pikeun bunderan luar cingcin raceway jeung bantalan unsur rolling pikeun kendang, luar ring raceway puseur beungeut jeung puseur bearing konsisten, jadi kalawan kinerja timer aligning otomatis, sanajan sabab aya kasalahan instalasi antara. bearing jeung kotak bearing deflection aci, tilted jero jeung luar bunderan kasempetan bisa dipaké normal.

The roller bearing buleud boga kapasitas bearing tinggi jeung résistansi Geter alus, sarta bisa ngimbangan kasalahan concentricity disababkeun ku machining, instalasi tur deformasi aci.

Parameter produk

Ngaran Produk

KM 22232CA buleud roller bearing

Ngaran brand

KM/OEM

Struktur

bantalan roller buleud

Ukuran mm

160*290*80

Beurat

24,6 kg

Tipe

kandang CA

Teu karasa

HRC60-HRC63

Precision

P6, P5

Nagara asal

didamel di Cina

Standar kualitas

ISO9001:2008

Tanggal pangiriman

dina 3-25 poé gawé sanggeus narima duit deposit

istilah pamayaran

A: 100% T / T sateuacanna

B: 30% T / T sateuacanna.70% T / T sateuacan kiriman

C: Western Union

D: Paypal

Fitur

Bahan bantalan nyaéta Baja Husus Dalian, perlakuan panas nyaéta Wafang Dian.Kabéh forging kudu ngaliwatan perlakuan suhu konstan, ku kituna kinerja bearing pisan stabil.

Situs Web:

Http://www.kmbearings.com

Bahan Kandang

kandang kuningan,

Pasar utama

Mideast; Canda; Asia Tenggara; Amérika Kidul jeung nagara séjén di sakuliah dunya

Nami Perusahaan

Liaocheng Kunmei Bearing CO., LTD

Leuwih jéntré Gambar

1
2
3

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali