Warta

  • waktos pos: Dec-29-2021

    Téknologi rolling tiis precision mangrupakeun jenis metoda ngabentuk tiis, nu dipaké pikeun extrude bagian usaha Rotary ring ngawangun pikeun ménta produk rengse dina suhu normal.The precision rolling tiis bisa nyieun ukuran jeung bentuk pendekatan workpiece kana nilai teoritis finish ...Maca deui»

  • waktos pos: Dec-14-2021

    1. Radial spherical polos bearing (1) GE… e single luar ring, euweuh alur minyak lubricating.Éta tiasa nanggung beban radial sareng beban axial dina Arah Ninichi.(2) GE… ES tipe cingcin luar kelim tunggal kalayan alur minyak pelumas.Bantalan laju variabel dirancang pikeun nahan beban radial sareng ...Maca deui»

  • waktos pos: Nov-24-2021

    Ayeuna, anu paling loba dipaké-speed tinggi arah spindle atawa bantalan bola keramik hibrid, nyaeta, pamakéan panas-dipencet atawa panas isostatic mencét Si3N4 bola keramik, bearing cingcin masih baja.bantalan ngabogaan kaunggulan standarisasi tinggi, harga low, robah leutik kana mesin teuing ...Maca deui»

  • waktos pos: Oct-15-2021

    1. Prosés roller bearing cylindrical kosong ngabentuk → deburring atawa ring → lemes grinding beungeut raceway → grinding lemes ganda tungtung raray → solusi termal → pre kasar grinding permukaan rolling → grinding kasar beungeut ganda tungtung → pos kasar grinding permukaan rolling → ahir grinding ganda tungtung kanyataan...Maca deui»

  • waktos pos: Sep-27-2021

    Ayeuna, anu paling loba dipaké-speed tinggi spindle bearing téh hibrid bearing bola keramik, nyaeta, unsur rolling ngagunakeun panas mencét atawa panas isostatic mencét Si3N4 bola keramik, sarta cingcin bearing masih ring baja.Bantalan ngagaduhan standarisasi anu luhur, harga murah, parobihan alit kana ...Maca deui»

  • waktos pos: Aug-27-2021

    Seueur teknisi gaduh pendapat anu béda ngeunaan geter bantalan.Ku alatan éta, hese disebutkeun yen aya hiji ngabandingkeun tina pernyataan bener, dinten ieu kami baris babagi sareng anjeun ngeunaan ngabalukarkeun Geter bearing.Individual, bantalan rolling dina bantalan sorangan henteu prod ...Maca deui»

  • waktos pos: Aug-09-2021

    Salila Superfinishing of bantalan, ngan sababaraha cingcin bearing megatkeun, tapi loba cingcin bearing rengat, sarta cingcin bearing beuki retakan dina suksesi salila panempatan.Aya naon?Dumasar kana pamahaman bearing pangaweruh processing ring, Xiaobian bakal babagi analisis jeung ngabalukarkeun intr ...Maca deui»

  • waktos pos: Aug-09-2021

    Salila Superfinishing of bantalan, ngan sababaraha cingcin bearing megatkeun, tapi loba cingcin bearing rengat, sarta cingcin bearing beuki retakan dina suksesi salila panempatan.Aya naon?Dumasar kana pamahaman bearing pangaweruh processing ring, Xiaobian bakal babagi analisis jeung ngabalukarkeun intr ...Maca deui»

  • waktos pos: Aug-09-2021

    Salila Superfinishing of bantalan, ngan sababaraha cingcin bearing megatkeun, tapi loba cingcin bearing rengat, sarta cingcin bearing beuki retakan dina suksesi salila panempatan.Aya naon?Dumasar kana pamahaman bearing pangaweruh processing ring, Xiaobian bakal babagi analisis jeung ngabalukarkeun intr ...Maca deui»

  • waktos pos: Jul-23-2021

    Beungeut metode pretreatment karat bearing saendeng: permukaan garing: bersih beresih bisa dipaké filter drying hawa dikomprés, atawa jeung dryer dina suhu 120 ~ 170 °c, sarta tungtungna garing kalayan kaen gauze bersih.PEMBERSIHAN PERMUKAAN: beberesih kedah digabungkeun sareng sifat surfa bantalan ...Maca deui»

  • waktos pos: Jul-14-2021

    Pamasangan bantalan: pamasangan bantalan kedah dilaksanakeun di lingkungan anu garing sareng bersih.Sateuacan masang, mariksa sacara saksama permukaan jalangan aci sareng Perumahan, tungtung taktak, alur, sareng kualitas mesin permukaan sambungan.Sadaya permukaan kawin kedah ...Maca deui»

  • waktos pos: Jul-08-2021

    Ayeuna, anu paling loba dipaké-speed tinggi spindle bearing téh hibrid bearing bola keramik, nyaeta, unsur rolling ngagunakeun panas mencét atawa panas isostatic mencét Si3N4 bola keramik, sarta cingcin bearing masih ring baja.Jenis bantalan ieu ngagaduhan kaunggulan standarisasi tinggi, p ...Maca deui»

12Salajengna >>> Kaca 1 / 2