1. Prosés roller bearing cylindrical kosong ngabentuk → deburring atawa ring → lemes grinding beungeut raceway → grinding lemes ganda tungtung raray → solusi termal → pre kasar grinding permukaan rolling → grinding kasar beungeut ganda tungtung → pos kasar grinding permukaan rolling → ahir grinding ganda tungtung raray → rupa, grinding final permukaan rolling → super pagawean permukaan rolling → beberesih, boring → penampilan inspeksi ahir, dimensi grouping → oiling bungkusan.2. Prosés taper roller bearing kosong ngabentuk → deburring atawa ring → grinding lemes permukaan raceway → lemes grinding ganda tungtung raray → solusi termal → grinding kasar permukaan rolling → grinding rupa permukaan rolling → grinding permukaan base bola → grinding ahir permukaan rolling → super pagawean permukaan rolling → beberesih, boring → Panémbong Inspection Final, Diménsi Grup → bungkusan oiled.Mun convexity nyaeta kirang ti 0,005 mm, sababaraha rollers bisa langsung diolah dina prosés super-finishing, individu tiasa di grinding ahir prosés grinding permukaan rolling kaluar makuta, lajeng ultra-finishing.


waktos pos: Oct-15-2021