Téknologi rolling tiis precision mangrupakeun jenis metoda ngabentuk tiis, nu dipaké pikeun extrude bagian usaha Rotary ring ngawangun pikeun ménta produk rengse dina suhu normal.The precision rolling tiis bisa nyieun ukuran jeung bentuk pendekatan workpiece kana nilai teoritis tina produk rengse.Kaunggulan anu: 1. Bisa nyata ngaronjatkeun utilization bahan jeung efisiensi processing.Dibandingkeun sareng metode péngkolan tradisional, rolling tiis precision tiasa ningkatkeun tingkat tabungan bahan ku 10% ~ 15%, ku kituna cingcin bantalan tiasa didamel sareng biaya machining tiasa dikirangan.2. Bisa Ngaronjatkeun kualitas produk rengse.Kusabab métode rolling, streamline logam jero bagian kontinyu tur lengkep, sisikian logam leuwih seragam jeung leutik, strukturna leuwih kompak, jadi kakuatan bagian bisa ningkat.Dina waktu nu sarua, alatan stress permukaan residual tina produk rengse, deformasi bagian sanggeus perlakuan panas leuwih leutik.3. Bisa Ngahemat Énergi, ningkatkeun lingkungan gawé.Dibandingkeun jeung forging paeh, anu precision rolling alat tonnage diperlukeun leuwih leutik, nyata bisa ngurangan noise processing, éfék nyimpen-énergi atra.Dibandingkeun sareng billet anu dilakukeun ku péngkolan, bising sareng lebu langkung alit.Nalika workpiece nu digulung, gilinding drive workpiece pikeun muterkeun, sarta roller inti squeezes workpiece handapeun dorongan tina kabayang ngarojong fixedly disambungkeun jeung alat feed, sahingga workpiece ieu digulung.


waktos pos: Dec-29-2021