Ayeuna, anu paling loba dipaké-speed tinggi arah spindle atawa bantalan bola keramik hibrid, nyaeta, pamakéan panas-dipencet atawa panas isostatic mencét Si3N4 bola keramik, bearing cingcin masih baja.Bantalan ngagaduhan kaunggulan standarisasi anu luhur, harga murah, parobihan leutik kana alat mesin, pangropéa gampang, sareng khususna cocog pikeun operasi anu gancang.nilai DN na leuwih 2,7 × 106. Dina raraga ngaronjatkeun kahirupan layanan tina arah, bisa ningkatkeun résistansi maké tina raceway nu, palapis raceway atawa perlakuan permukaan lianna.Aya henteu urutan tangtu, aturan, prioritas kudu dibikeun ka syarat bearing, kinerja, urusan paling relevan, utamana praktis.Rolling bearing mangrupikeun komponén presisi, panggunaanana kedah dilaksanakeun kalayan ati-ati.Perkara teu sabaraha-kinerja tinggi bantalan dipaké, maranéhna moal ngahontal kinerja tinggi dipikahoyong lamun dipaké improperly.Poin anu kedah diperhatoskeun ngeunaan panggunaan bantalan nyaéta kieu.A. Jaga bantalan sareng sakurilingna beresih.Malah partikel leutik lebu, halimunan ku panon, bisa boga pangaruh goréng dina bantalan.Ku alatan éta, pikeun ngajaga sabudeureun bersih, ambéh lebu teu nyerang bearing nu.B. Paké kalayan ati tur caution.Dina pamakéan dampak kuat ka bearing nu, bakal aya scars na indentation, salaku ngabalukarkeun kacilakaan éta.Dina kasus anu serius, éta bakal rengat sareng pegat, janten urang kedah nengetan éta.C. Paké parabot operasi luyu.Hindarkeun ngagentos ku alat anu tos aya sareng nganggo alat anu leres.D. Nengetan korosi tina bantalan.Nalika ngoperasikeun bantalan, kesang dina panangan anjeun tiasa nyababkeun karat.Pikeun nengetan pamakéan leungeun bersih, leuwih sae pikeun ditunda sarung.Dina raraga ngajaga kinerja aslina tina bearing dina kaayaan alus pikeun salami mungkin, perlu pikeun ngajaga, overhaul, guna nyegah kacilakaan sateuacanna, pikeun mastikeun reliabiliti operasi, pikeun ngaronjatkeun produktivitas jeung ékonomi.


waktos pos: Nov-24-2021