Ayeuna, anu paling loba dipaké-speed tinggi spindle bearing téh hibrid bearing bola keramik, nyaeta, unsur rolling ngagunakeun panas mencét atawa panas isostatic mencét Si3N4 bola keramik, sarta cingcin bearing masih ring baja.Bantalan ngagaduhan standarisasi anu luhur, harga murah, parobihan leutik kana alat mesin, pangropéa gampang, sareng khususna cocog pikeun operasi anu gancang.nilai D · n geus ngaleuwihan 2,7 × 106. Dina raraga ngaronjatkeun kahirupan layanan tina bearing nu, résistansi maké tina raceway nu bisa ngaronjat, sarta raceway nu bisa coated atawa perlakuan permukaan lianna.

Henteu aya sekuen sareng aturan anu tangtu pikeun milih bantalan.Prioritas kedah dipasihkeun ka kaayaan, kinerja sareng hal-hal anu paling relevan anu diperyogikeun pikeun bantalan, anu khususna praktis.

Rolling bearing mangrupakeun komponén precision, sarta pamakéan na kudu dilaksanakeun kalawan caution pakait.Perkara teu sabaraha-kinerja tinggi bantalan dipaké, lamun maranéhna teu dipaké leres, kinerja tinggi ekspektasi moal diala.Pancegahan pikeun ngagunakeun bantalan nyaéta kieu.

a.Jaga bantalan sareng lingkunganana beresih.

Malah lebu leutik anu teu tiasa katingali ku panon bakal gaduh dampak anu goréng dina bantalan.Ku alatan éta, jaga lingkunganana bersih supados lebu henteu nyerang bantalan.

b.Anggo kalayan ati-ati.

Dampak anu kuat dina bantalan nalika dianggo bakal ngahasilkeun parut sareng lekukan, anu bakal janten panyabab kacilakaan.Dina kasus anu parah, éta bakal rengat sareng narekahan, janten urang kedah nengetan éta.

c.Paké parabot operasi luyu.

Hindarkeun ngagentos alat anu tos aya, sareng alat anu pas kedah dianggo.

d.Nengetan korosi tina bearing.

Nalika ngoperasikeun bantalan, kesang dina panangan bakal janten panyabab karat.Nengetan beroperasi kalawan leungeun bersih, sarta éta pangalusna pikeun ngagem sarung saloba mungkin.

Dina raraga ngajaga kinerja aslina tina bearing dina kaayaan alus pikeun salami mungkin, perlu pikeun ngajaga tur ngalereskeun guna nyegah kacilakaan, mastikeun reliabiliti operasi sarta ngaronjatkeun produktivitas jeung ékonomi.


waktos pos: Sep-27-2021