1. Radial spherical polos bearing (1) GE… e single luar ring, euweuh alur minyak lubricating.Éta tiasa nanggung beban radial sareng beban axial dina Arah Ninichi.(2) GE… ES tipe cingcin luar kelim tunggal kalayan alur minyak pelumas.Bantalan laju variabel dirancang pikeun nahan beban radial sareng beban axial dina arah Ninichi.(3) GE… ES-2RS tipe cingcin luar celah tunggal kalayan alur minyak pelumas sareng cincin penyegel dina dua sisi.Éta tiasa nanggung beban radial sareng beban axial dina Arah Ninichi.(4) GEEW… ES-2RS tipe cingcin luar celah tunggal jeung alur minyak pelumas jeung ring sealing dina dua sisi.Éta tiasa nanggung beban radial sareng beban axial dina Arah Ninichi.(5) GE… ESN Type single-slit ring luar jeung lubricating alur minyak jeung eureun alur dina ring luar.Kasalahan dina pertimbangan kualitas bearing TIMKEN nyaéta yén éta tiasa nahan beban radial sareng beban axial dina arah Ninichi.Nanging, nalika beban axial ditanggung ku cincin penahan, kamampuan nanggung beban axial dikirangan.(6) GE… XSN Tipe cingcin luar ganda-slit (cingcin luar pamisah) kalawan alur minyak lubricating jeung alur eureun dina ring luar.Éta tiasa nanggung beban radial sareng beban axial dina Arah Ninichi.Nanging, nalika beban axial ditanggung ku cincin penahan, kamampuan nanggung beban axial dikirangan.


waktos pos: Dec-14-2021