Stainless Steel KM SSUCP207-20 Bantal Blok Bearing

Katerangan pondok:

Boga kamampuan aligning, gampang didamel, gaduh alat sealing ganda, éta tiasa didamel dina kaayaan anu parah.


Rincian produk

Tag produk

Stainless steel bearing perumahan Pedaran

KM SS bantal blok bantalan, bantalan sareng bahan perumahan 100% stainless steel, bantalan jinis ieu tiasa cocog pikeun mesin dahareun.

Strukturna hampang sareng gampang dipasang, cocog pikeun daérah leutik bagian transmisi.Jarak puseur dua liang baud konsisten jeung jarak puseur korsi pasagi liang baud diagonal tina tipe sarua.

Perumahan bantalan stainless steel

Perumahan stainless steel kalawan perumahan stainless steel nyadiakeun kakuatan tinggi na precision tinggi.Bisa dipaké dina rupa-rupa produk anu gampang corroded,

Fitur Produk Perumahan bantalan stainless steel kalawan timer aligning, lubrication ngulang, sealing dustproof alus, instalasi gampang tur disassembly, jsb.

Stainless steel bearing perumahan Kauntungannana

Dibandingkeun sareng baja bantalan biasa, Bantal Bantal Stainless Steel ngagaduhan sipat anti karat sareng anti korosi anu langkung kuat.Éta tiasa dianggo dina lingkungan - 60 ℃ ~ + 300 ℃ ku milih pelumas sareng panutup lebu anu cocog.

Fitur produk

1. Bisa Mawa Haigh beban

2. Kalawan Karbon Steel Ball Bearing

3. Kalawan Loa Highd-bearing Kamampuh

4. Langkung Tenang thhiji Metal Eoller Bearings

5. Low Noise, Stabil Performance sarta Awét

6. Bisa Gawé di Sub-Suhu nol sareng gaduh résistansi ngagulung anu rendah

7. Cocog jeung aplikasi countless: Ngageser Panto, Windows jeung Perabot lianna

Parameter produk

Ngaran Produk Baja tahan karat KM SSUCP207-20 bantal blok bantalan
Ngaran brand KM/OEM
Ukuran d*D*B 31.75*167*93
Beurat 1,6 kg
Struktur unit bearing
Tipe SSUCP
Teu karasa HRC60-HRC63
Precision P6, P5
Nagara asal didamel di Cina
Standar kualitas ISO9001:2008
Tanggal pangiriman dina 3-25 poé gawé sanggeus narima duit deposit
Fitur Boga kamampuan aligning, gampang didamel, gaduh alat sealing ganda, éta tiasa didamel dina kaayaan anu parah.
istilah pamayaran A: 100% T / T sateuacanna
B: 30% T / T sateuacanna.70% T / T Sateuacan kiriman
C: Western Union
D: Paypal
Situs Web: Http://www.kmbearings.com
Bahan Kandang beusi sténless
Pasar utama Mideast; Canda; Asia Tenggara; Amérika Kidul jeung nagara séjén di sakuliah dunya
Nami Perusahaan Liaocheng Kunmei Bearing CO.,LTD

Leuwih jéntré Gambar

1
2
3

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali