UCF211-32 Bantal Blok Bearing

Katerangan pondok:

Boga kamampuan aligning, gampang didamel, gaduh alat sealing ganda, éta tiasa didamel dina kaayaan anu parah.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

KM UCF211-32 bantal blok bantalan, ukuran bantalan henteu sami sareng UCF211, éta mangrupikeun salah sahiji bantalan Non-standar.Ngan wartosan kuring ukuran atanapi barang bantalan, kuring bakal ngadamel daptar harga pikeun anjeun.

Bantal blok bearing sabenerna ngarupakeun varian tina jero alur ball bearing.Beungeut luar diaméterna luarna nyaéta buleud, anu tiasa dicocogkeun kana korsi bantalan buleud kerung anu cocog pikeun maénkeun peran aligning.The bearing buleud luar utamana dipaké pikeun nanggung gabungan radial na axial beban nu utamana beban radial.Sacara umum, teu cocog pikeun nanggung beban axial nyalira.

Beungeut diaméter luarna nyaéta buleud, anu tiasa dipasang kana permukaan buleud kerung anu cocog tina korsi bantalan pikeun maénkeun peran alignment.Bantal blok bantalan biasana dianggo pikeun nanggung beban gabungan radial sareng axial, anu utamina beban radial.Sacara umum, teu cocog pikeun nanggung beban axial nyalira.

Parameter produk

Ngaran Produk UCF211-32 bantal blok bearing
Ngaran brand KM/OEM
Ukuran d*B*L 50.8*55.6*163
Beurat 3,46 kg
Struktur unit bearing
Tipe UCF
Teu karasa HRC60-HRC63
Precision P6, P5
Nagara asal didamel di Cina
Standar kualitas ISO9001:2008
Tanggal pangiriman dina 3-25 poé gawé sanggeus narima duit deposit
Fitur gaduh kamampuan aligning, gampang didamel, gaduh alat sealing ganda, éta tiasa dianggo dina kaayaan anu parah
istilah pamayaran A: 100% T / T sateuacanna
B: 30% T / T sateuacanna.70% T / T Sateuacan kiriman
C: Western Union
D: Paypal
Situs Web: Http://www.kmbearings.com
Bahan Kandang kandang baja
Pasar utama Mideast; Canda; Asia Tenggara; Amérika Kidul jeung nagara séjén di sakuliah dunya
Nami Perusahaan Liaocheng Kunmei Bearing CO.,LTD

Kaunggulan

1. lalawanan gesekan Low, konsumsi kakuatan low, efisiensi mékanis tinggi, gampang pikeun ngamimitian;Precision tinggi, beban badag, maké leutik, hirup layanan panjang.

2. Ukuran standardized, interchangeability, instalasi gampang tur disassembly, pangropéa gampang;Struktur kompak, beurat hampang, ukuran axial anu langkung alit.

3. Sababaraha arah boga kinerja timer aligning;Cocog jeung produksi masal, kualitas stabil sarta dipercaya, efisiensi produksi tinggi.

4. Transmisi gesekan torsi leuwih handap cairan tekanan dinamis bearing, jadi gesekan naékna suhu sarta konsumsi kakuatan leuwih handap;Momen gesekan mimiti ngan rada luhur batan momen gesekan rotasi.

5. Sensitipitas deformasi bearing kana parobahan beban kirang ti bearing hydrodynamic.

6. Ukuran Axial leuwih leutik batan bearing hydrodynamic tradisional;Éta tiasa nahan beban gabungan radial sareng dorong.

7. Desain unik bisa ngahontal kinerja unggulan leuwih rupa-rupa beban-to-speed;Kinerja bantalan rélatif henteu peka kana turun naek dina beban, laju sareng laju operasi.

Aplikasi

UCF widang lumaku: mesin tatanén, mesin dahareun, jsb.

Leuwih jéntré Gambar

14
2
3

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali